Coaching

Waarom een coachings traject?
Weet je niet wat jouw talenten zijn?
Weet je niet wat jouw innerlijke drijfveren zijn?
Wordt je onvoldoende uitgedaagd in jouw werk?
Is financiële zekerheid leidend?

In een coachingstraject maak je o.a. een orientatie op jouw loopbaan, je gaat jouw talenten ontdekken, je gaat jouw toekomstbeeld formuleren.

Het uiteindelijke doel van het traject zal zijn dat je gaat ervaren welke baan het beste bij je past, dat je weet wat jouw toegevoegde waarde is en dat je de regie neemt over jouw loopbaan.

In het intakegesprek (deze is vrijbijvend) maak ik met jou een analyse van de huidige situatie en jouw rol in deze. Dan gaan we ontdekken wat je mogelijk wilt veranderen en waar je naar toe wil. De coachvraag!

Is de vraag helder, ben je overtuigd dat je hieraan wilt gaan werken, heb jij een klik met mij, en ben ik ervan overtuigd dat ik diegene ben die jou verder helpt, dan gaan we aan de slag!

 

 

 

Zelfinzicht

 


Zelfinzicht is een houding, de wil om te leren van het maken van fouten. Het durven aangaan van risico’s en hierdoor ontdekken waar je wel en niet goed in bent helpt bij de ontwikkeling van zelfinzicht. Zelfinzicht is ontwikkelbaar door grote inspanning.

 Een goed zelfinzicht geeft natuurlijker gedrag
 Van zelfinzicht word je effectiever in je handelen
 Zelfinzicht stelt je in staat om meer vanuit je kracht te werken

 

VertrouwenVertrouwen is vooral: bekend zijn met. En wanneer we bekend zijn met …., ontstaat er een gevoel van veiligheid.

Vertrouwen geven is van doorslaggevend belang in de relatie met de ander.

Zelfvertrouwen is de basis voor vertrouwen.
Wie zichzelf niet vertrouwt, zal een ander moeilijk vertrouwen kunnen geven.

 

KennisGaandeweg je leven ontwikkel je bepaalde capaciteiten of maak je je deze eigen. Deze vallen onder de noemer kennis; dat wat je weet. Denk daarbij aan zaken als werkervaring, talenkennis of hoogst genoten opleiding.

 

 

KrachtKracht, in je kracht staan, een kreet die je regelmatig hoort.

Sta voor jezelf, doen waar je blij van wordt. Kennis van zaken.

Zelfinzicht, vertrouwen, kennis zorgen ervoor dat je krachtig bent!

 

 

Blijf happy in jouw werk
en zet de koers uit