Trainingen

  • Jij in je Loopbaan. Waar sta je en wat zijn je mogelijkheden?
    - Je stelt in deze training vast wat je interesses, kwaliteiten en vaardigheden zijn: Wie ben je en wat kun je. Welke waarde heeft werk voor jou en wat is voor jou een gezonde balans tussen werk & privé. Je start met het onderzoeken naar welk soort werk past bij jouw vaardigheden en wensen. Zo kun je een volgende stap maken in je loopbaan; of je nu op zoek bent naar nieuw werk of zoekt naar nieuw elan binnen je huidige werk. Deze training is een eerste verkenning die je op weg helpt.

Solliciteren & Netwerken:
- In deze training leer je hoe je een sollicitatiebrief en CV opstelt. Je krijgt inzicht in hoe bedrijven tegenwoordig werven en wat het belang is van je netwerk inschakelen. Je oefent met gesprekken voeren; of het nu gaat om het sollicitatiegesprek of een netwerkgesprek.

Training Social Media en je Loopbaan:
- LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk van Nederland. Je gaat een profiel aanmaken of verbeteren op LinkedIn. Je ontdekt hoe je met LinkedIn je netwerk kunt uitbreiden en effectief kunt inzetten bij je loopbaan. De focus ligt op Linked In maar we besteden ook aandacht aan Facebook en Twitter. In deze training leer je Social Media effectief in te zetten voor je loopbaan. 

Trainingen voor bedrijven:
In-company trainingen:

Ik werk altijd met een kennismakingsgesprek.Tijdens dit gesprek inventariseren ik uw huidige en gewenste situatie, om vervolgens te verkennen welke dienstverlening ik u kan bieden om de gewenste situatie te bereiken. Op basis van het kennismakingsgesprek maak ik een concreet voorstel dat inzicht geeft in het aangeboden programma, gewenste locatie en de daarbij behorende investering voor u als opdrachtgever.

 

 

 

Zelfinzicht

 


Zelfinzicht is een houding, de wil om te leren van het maken van fouten. Het durven aangaan van risico’s en hierdoor ontdekken waar je wel en niet goed in bent helpt bij de ontwikkeling van zelfinzicht. Zelfinzicht is ontwikkelbaar door grote inspanning.

 Een goed zelfinzicht geeft natuurlijker gedrag
 Van zelfinzicht word je effectiever in je handelen
 Zelfinzicht stelt je in staat om meer vanuit je kracht te werken

 

VertrouwenVertrouwen is vooral: bekend zijn met. En wanneer we bekend zijn met …., ontstaat er een gevoel van veiligheid.

Vertrouwen geven is van doorslaggevend belang in de relatie met de ander.

Zelfvertrouwen is de basis voor vertrouwen.
Wie zichzelf niet vertrouwt, zal een ander moeilijk vertrouwen kunnen geven.

 

KennisGaandeweg je leven ontwikkel je bepaalde capaciteiten of maak je je deze eigen. Deze vallen onder de noemer kennis; dat wat je weet. Denk daarbij aan zaken als werkervaring, talenkennis of hoogst genoten opleiding.

 

 

KrachtKracht, in je kracht staan, een kreet die je regelmatig hoort.

Sta voor jezelf, doen waar je blij van wordt. Kennis van zaken.

Zelfinzicht, vertrouwen, kennis zorgen ervoor dat je krachtig bent!

 

 

Blijf happy in jouw werk
en zet de koers uit